Condemnat a onze anys i mig de presó un home acusat d’agredir i violar a la seua parella quan ella va decidir deixar la relació

L'Audiència de Castelló li imposa una indemnització de 10.000 euros pels danys morals i les lesions que va patir la víctima

Audiencia Provincial Castelló
Actualitat Valenciana

La Secció Segona de l’Audiència de Castelló ha condemnat a onze anys i mig de presó a un home que va violar en diverses ocasions i va agredir a la seua núvia després que ella li manifestara la seua intenció de deixar la relació.

La Sala li imposa una pena de deu anys i mig de presó per un delicte continuat d’agressió sexual amb l’agreujant de parentiu i una pena d’un any de presó per un delicte de violència de gènere amb la circumstància agreujant de reincidència. A més, haurà d’indemnitzar a la víctima amb 10.000 euros per les lesions i els danys morals que va patir.

PublicitatRovira  

La parella va iniciar la relació el febrer de 2014. Al cap de pocs mesos, condemnat i víctima van començar a viure junts a Peníscola, on ella havia trobat treball. Com relata la sentència, la relació es va refredar. A partir d’este moment, l’home va començar a colpejar a la víctima perquè ella accedira a mantindre relacions sexuals.

El mes de juliol la parella va iniciar una discussió per motius econòmics, en la qual la víctima li va dir al condemnat que volia finalitzar la relació, després del que ell la va forçar sexualment en diverses ocasions.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada