Vicent Martínez Guzmán ha rebut el reconeixement de l’Associació Espanyola d’Investigació per a la Pau

Vicent Martínez Guzmán, director honorífic de la Universitat Jaume I, rep el reconeixement de l'Associació Espanyola d'Investigació per a la Pau.

Publicitat

El director honorífic de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau de la Universitat Jaume I, Vicent Martínez Guzmán, ha rebut el primer Reconeixement Francisco A. Muñoz, per part de l’Associació Espanyola d’Investigació per a la Pau (AIPAZ) per la seua gran trajectòria pedagògica, investigadora i personal fent les “paus imperfectes”.

Durant tots els seus anys d’activitat acadèmica ha desenvolupat el “gir epistemològic”, base de la Filosofia per a la Pau, “es tracta de fer ús de la nostra llibertat comunicativa, des de l’actitud objectiva a la performativa, perquè hi haja un canvi en la manera en què expressem els nostres sentiments, les raons que ens donem i del que ens demanem comptes”.

Rovira  

Vicent Martínez Guzmán (La Vall d’Uixó, 1949) és doctor en Filosofia i fundador del Màster Universitari Oficial i Doctorat en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament; cofundador del Centre Internacional Bancaixa per a la Pau i el Desenvolupament, guardonat amb la Medalla d’Or Mahatma Gandhi per a la Pau i la No-Violència a 1999, i promotor de programes d’estudis per a la pau i el desenvolupament en diferents universitats de tot el món.

A més, és Investigador Honorífic de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau. Recentment ha estat nomenat vicepresident de l’Institut Català Internacional per la Pau. També, ha estat vicerector de la Universitat Jaume I.

L’acte va tenir lloc el passat 2 de desembre en el marc de les Jornades “Reptes per a la convivència i la pau a les ciutats”, que es van celebrar a Madrid. Càndida Martínez va fer lliurament del Reconeixement en nom d’AIPAZ, que va ser recollit per Irene Comins Mingol, directora de l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau (UJI).

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada