Victor Fabregat encarna un projecte de consolidació per a Culla

La llista del PP és l'única formada íntegrament per veïns de la localitat.

Publicitat

Avui s’ha fet pública la llista que encapçala Victor Fabregat com a candidat del PP per Culla. Fabregat és doctor en Ciències Químiques i investigador, també assumeix des de 2015 el repte de ser alcalde. És el polític elegit amb major percentatge de vot del PP en tota la Comunitat Valenciana i l’alcalde més votat amb un 89% dels vots (eleccions municipals de 2015), la qual cosa mostra el gran suport que senten els seus propis veïns.

La llista que presenta l’actual alcalde està complementada per l’experiència de Heredio Bellés Sales, Pilar Moliner Traver i Luis Moliner Traver, persones molt conegudes en la població, actualment ja són regidors i repeteixen en la candidatura. La nostra candidatura no pot ser sinó una formada íntegrament per veïns de Culla, uns més majors i uns altres més joves, alguns del nucli urbà i uns altres de les masies, cadascun amb la seva experiència per a aportar el millor de si mateixos a la localitat.

Rovira  

La llista del PP es renova a més amb tres persones, Consuelo Bernad Vilarrocha, Joaquin Guinot Nacher i Alberto García Tena. Ells ocupessin els llocs 4, 5 i 7. Amadeo Gaspar Sales i Joan Dealbert Belles, com suplementesque aportessin “la renovació i el reciclatge necessari a tot el projecte que continuarà lluitant per Culla i per tots els seus veïns, com es porta fent des de 2015 amb l’actual equip de govern”.

La llista del PP de Culla “és l’únic projecte format íntegrament per veïns de diferents zones del terme municipal de Culla i, el balanç que té la gestió del Victor Fabregat a Culla ha demostrat que s’han aconseguit grans coses per a potenciar el turisme, la ramaderia i l’agricultura de la localitat”.

Llistes no locals

No és la primera vegada que a Culla es presenten llistes electorals compostes per gent que ni són veïns ni tenen cap relació amb el poble. Segons han declarat des de la candidatura de Fabregat, en 2011 i 2015 el PSOE ja va presentar llistes formades per gent sense cap mena de relació amb Culla.

En aquestes eleccions no només es presenta el PSOE amb una llista de gent de fora de Culla, sinó que Ciutadans s’estrena amb una llista amb noms desconeguts per a l’electorat local.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada