Vila-real celebra l’últim Ple de la legislatura carregat d’acomiadaments i emocions

En total s’hi han acomiadat huit regidors amb missatges de concòrdia i gràcies als seus familiars i companys

Publicitat

Vila-real hui hi ha celebrat un Ple Extraordinari, l’últim d’esta legislatura, que ha servit a més de per a finalitzar estos quatre anys de govern, també per a escoltar les emocionants paraules dels huit regidors que deixen la vida política.

Els huit, juntament amb l’alcalde José Benlloch hi ha coincidit a donar les gràcies a les seues famílies, amics, associacions, col·lectius i a tota la gent que treballen per fer a Vila-real “més gran de forma anònima”, i com no també hi ha estat molt present el desaparegut durant esta legislatura Pasqual Batalla.

Rovira  

En primer lloc, hi ha sigut el torn d’Ana Riera de Ciudadanos, que hi ha volgut agrair amb la gola entretallada, “a tota la gent de bé que ha fet que la meua legislatura m’haja fet sentir afortunada per millorar la vida de les persones”, a més hi ha sigut molt contundent “la nostra tasca hauria d’estar enfocada a dir a la població, que a pesar d’estar en l’oposició tenim idees per ajudar”.

Per a finalitzar, Riera, “he aprés molt d’esta experiència de la qual he aprés moltíssim i portaré en el meu cor a tots els que he conegut”.

Després, hi ha sigut Jaume Llorens del PP, qui ha començat dient “acabe en el gust d’estimar a Vila-real més que mai, no en sentit abstracte”, també “m’agradaria pensar que deixe un record digne en la meua tasca i representació a la gent de la ciutat”.

A continuació, Alejo Font de Mora del PP, ha explicat que hi ha sigut “un honor i un plaer treballar per al projecte de la ciutat, encara que haja sigut des de l’oposició”, i “hi ha agraït als membres de la corporació la seua cordialitat”.

No ha volgut oblidar al seu pare per al qui també hi ha tingut unes paraules “agrair a la persona que més ha treballat i més ha aconseguit, l’ha donat tot per Vila-real i la Comunitat Valenciana, el meu pare, Alejandro Font de Mora”.

Gemma Gil de Compromís hi ha donat les gràcies “als ciutadans per donar-me l’oportunitat de fer un Vila-real millor” i “a la corporació municipal per tots els moments viscuts junts”.

Per la seua banda, Xavier Ochando de Compromís, hi ha recordat “a l’entrar a l’Ajuntament, els regidors i les regidores sabem que este és el moment que tard o hora aplega” i “el que importa són els fets durant el temps que hi has estat en el càrrec és el que després queda”.

Per a Ochando el més important és que “puc eixir per la porta de l’Ajuntament com vaig entrar amb el cap ben alt i mirant als ulls”.

Quan hi ha arribat el torn de Maria Carmen Pesudo del PSPV-PSOE hi ha sigut molt escarida “agraeix al senyor alcalde per haver-me deixat participar en este equip de govern”.

Eduardo Pérez del PSPV-PSOE, pensa en el canvi “en perspectiva” i “molta sort als que sigueu, que tingueu molta sort i que tingueu clar que Vila-real estar per damunt de tot”.

L’última en acomiadar-se hi ha sigut la socialista Monica Mañas, “me’n porte companys, però també amics”, “gràcies als meus companys de corporació que heu aguantat la meua inexperiència” i a l’alcalde que “m’hi ha fet entendre que fer política local és saber oir a la gent, no només escoltar-la”, i ha finalitzat dient “encara que no hi estiga en primera línia de la política, sempre estaré treballant per Vila-real”.

Per a finalitzar la sessió plenària, l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, hi ha volgut destacar el “to dels discursos, cosa molt important, ja que demostren humilitat i l’emoció en cada un dels”.

A més hi ha afegit que “la política no és senzilla, ja que moltes coses que ens diuen afecten les nostres famílies, i això és molt difícil de gestionar”.

“Encara que ara hi haurà més veu en el Ple, que representen els veïns de Vila-real, hem de ser capaços d’arribar a acords per la nostra ciutat”.

Benlloch hi ha finalitzat amb paraules de Pasqual Batalla, “a mort a treballar per Vila-real”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada