Vila-real posa en marxa els tràmits per a l’abonament d’endarreriments i l’empresa promet pagar el salari a les treballadores

Una part està ja en una relació de pagaments i la resta s'abonarà amb la incorporació de romanents aprovada la setmana passada

Publicitat

El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha contactat hui amb la gerència de l’empresa Vareser, concessionària del servei de neteja en alguns edificis municipals, després de conéixer que la firma no havia abonat el salari a les seues treballadores.

Valverde admet que és cert que existeix un retard en el pagament de diverses factures a la concessionària, pel qual l’equip de govern local demana disculpes, però assegura que aquest deute està ja en tramitació per a ser abonat en les pròximes setmanes.

Rovira  

“De tots és sabuda la difícil situació econòmica en la qual el pagament de sentències, convenis i uns altres empastres urbanístics dels governs anteriors del Partit Popular han col·locat a la nostra ciutat, fins al punt que el pressupost de 2018 no vam poder aprovar-lo fins a juny. Aquesta circumstància ha provocat importants distorsions, per les quals demanem també disculpes a les empreses afectades”, incideix.

En qualsevol cas, puntualitza, el deute amb Vareser està ja en tràmit, d’una banda en una relació de despeses per al seu abonament de manera imminent i, la resta, a través de la incorporació de romanents al Pressupost municipal aprovada la setmana passada pel Ple.

“Hem posat tots els nostres mitjans i fet tots els passos necessaris per a saldar aquest deute com més prompte millor i així li ho hem explicat també a l’empresa, que s’ha compromés a pagar a les seues treballadores, que segueixen en els seus llocs de treball, el salari que els deu”, detalla Valverde. “Esperem que la situació es reconduïsca com més prompte millor”, conclou.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada