Mulet i Navarrete reivindiquen el treball per a “millorar Vila-real i el País Valencià des del Senat”

A més "garanteixen que l’únic vot útil i d’estricta obediència valenciana és el de Compromís"

Publicitat

Els senadors de Compromís Carles Mulet i Jordi Navarrete han reivindicat, en l’inici de campanya, tot el treball realitzat des del Senat per a millorar, no només la vida de tots els valencians, sinó també les Comarques del Nord i, més concretament Vila-real.

Per aquest motiu, han demanat a tothom que de cara al 28 d’abril i del 26 de maig “valore què és realment el vot útil i, després de veure tot el que fem, es decante per Compromís, que és l’única formació que escolta les seues necessitats”.

Rovira  

El candidat a l’Alcaldia de Vila-real, Josep Pasqual Sancho, ha assenyalat que “des de totes les institucions en les quals ha estat Compromís s’han pres decisions valentes i el Senat no ha sigut una excepció”. “Volem que la gent valore tot el que es fa cada dia per defensar els seus interessos i per millorar la seua vida”, afirma. “Tenim un equip honest, per això hem de decidir si volem seguir com abans, amb corrupció, retallades i injustícies, o volem un nou govern de progrés”, apunta.

Per la seua part, Mulet ha assegurat que “malgrat haver viscut tres legislatures en quatre anys, amb tota la humilitat, podem dir que hem fet un bon treball al Senat, on s’ha produït un abans i un després des de l’arribada de Compromís”. “Fins ara, aqueixa cambra era el lloc on la majoria anava a descansar, a jubilar-se de la vida activa, però nosaltres li hem donat una utilitat, portant els problemes reals de la gent en el dia a dia i sobretot de les nostres comarques i municipis”, manifesta.

En el cas de Vila-real, destaca que “va ser pionera en 2011 a promoure un canvi de govern, fent fora la corrupció, i això és alguna cosa que el PSOE no anava a poder fer en solitari”. A més, afirma que “en l’actual situació, i davant projectes personalistes, només hi ha una alternativa: la força i l’estabilitat de Compromís i de tota la gent amb ganes de canviar les coses, tant a Vila-real, com en la Generalitat, el Senat, el Congrés o a Europa”.

Per a Mulet, el treball de Compromís al Senat ha sigut imprescindible i ha posat el focus en els problemes de veritat, “mentre uns altres parlaven de bous, Espanya, banderes i Veneçuela” i ha recordat que “mentre el PSOE intentava llevar el corredor mediterrani o votar a favor del tractat amb Sud-àfrica, nosaltres hem posat seny i hem defensat el que els nostres col·lectius ens demanaven. Per això, ara cal fer memòria i tornar a revalidar el model de Vila-real i del Govern del Botànic”.

D’altra banda, ha destacat que “els de sempre, d’un costat i d’un altre, s’han posat nerviosos, perquè ara la política la marquem nosaltres, han vist que som l’únic vot útil a Vila-real, en les autonòmiques, en el Congrés i el Senat i que sense nosaltres no poden governar, per això han instaurat la política de la por, però perden el temps si creuen que ens pararan, perquè ja som imparables”.

Jordi Navarrete, per part seua, ha assegurat que “per primera vegada en la història de la democràcia hem portat al Senat les reivindicacions històriques del nostre poble, que fins ara estaven oblidades, perquè uns altres vénen, parlen, diuen que escolten a les persones, però quan arriben a Madrid se’ls oblida el que han promés a la gent, mentre nosaltres reivindiquem fins al final el que és just per a la nostra terra”.

En aquest sentit, ha recordat que s’han presentat 15 esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) relacionades amb Vila-real per valor de més de 17 milions d’euros, perquè s’incloguen infraestructures com la comissaria de Policia Nacional, la millora de l’N-340, el pas subterrani de l’estació, l’accés a l’AP-7, ajudes a la ceràmica, al Cineculpable, el FITCarrer i un llarg etcètera: ens les han tombades”.

“Però no ens rendim, perquè gràcies a insistir, la liberalització de l’AP-7 serà una realitat, igual que els pseudo-Rodalia entre Castelló i Vinaròs, que estan molt lluny de complir totes les exigències, però que continuarem pressionant perquè es milloren, el #Tracte Just i tantes altres peticions que són de justícia per a la nostra terra”.

“La memòria és molt curta per a alguns, perquè quan els nostres agricultors deien que el tractat amb Sud-àfrica era una ruïna per al camp valencià, nosaltres vam votar en contra al Senat, ens vam quedar sols i, la qual cosa és pitjor, rebent qualificatius d’il·lusos i bojos per part d’uns altres que ara sí que es posen darrere de la pancarta, després de donar al botó per a dir que sí a aquest tractat”, denúncia, “aquests polítics, els que prometen en l’oposició, però no compleixen quan governen, són els que han de desaparéixer”.

“Compromís és l’única formació d’estricta obediència valenciana, com ja hem demostrat, som la garantia que no torne la dreta, de tindre un govern honest, per això, cal omplir les urnes de somriures i aconseguir un nou Govern del Botànic dirigit per Mónica Oltra i tindre un grup propi en el Congrés dels Diputats, amb Marta Sorlí i Joan Baldoví, però també al Senat”, assenyala, “junts i amb el suport dels ciutadans, som Imparables”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada