Més de 70 alumnes van realitzar els exàmens d’Aula Mentor de Vila-real en desembre

Aquest projecte pioner nacionalment ofereix als ciutadans que vulguen formar-se Mòduls d'Especialització Professional semipresencial tals com Disseny en impressió digital i Comerç Electrònic

Publicitat

Més de 70 alumnes van realitzar els exàmens d’Aula Mentor durant el mes de desembre, la convocatòria més multitudinària des que arrancara en 2013 aquesta iniciativa a Vila-real.

Un projecte formatiu promogut pel Ministeri d’Educació i recolzat per l’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural, que ha crescut exponencialment arribant a triplicar les matrícules en 2018. “La formació és essencial en qualsevol edat i per això considerem imprescindible que existisquen iniciatives tan interessants com Aula Mentor.

Rovira  

Per això, des de la Fundació la donem suport des del primer moment i continuarem potenciant-la a través del nostre Centre Social”, manifestava el vicepresident de Fundació Caixa Rural, Joan Batalla, el qual va visitar als alumnes abans dels exàmens, acompanyat per l’edil de la Universitat Popular, Rosario Royo.

Cal recordar que aquest projecte pioner nacionalment ofereix als ciutadans que vulguen formar-se Mòduls d’Especialització Professional semipresencial tals com Disseny en impressió digital i Comerç Electrònic, dos mòduls molt vinculats a dos dels sectors laborals més potents de la província de Castelló.

És per això que aquests dos cursos han cobert el 85% de places existents i en aquests moments continuen impartint-se a la Biblioteca Universitària del Coneixement fins a març o abril, data en què els alumnes finalitzaran els cursos amb unes pràctiques en una empresa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada