Vila-real adquireix un solar per a ampliar el jardí ubicat al costat de la plaça de Sant Ferran

El terreny, que anteriorment ocupava una casa i que estava en mans de Caixa Rural, ha costat 75.000 euros i permetrà engrandir el parc i crear un corredor més segur que faça d’enllaç entre els col·legis d’infantil i primària de Concepció Arenal

Publicitat

L’Ajuntament de Vila-real acaba d’adquirir un solar situat entre la plaça de Sant Ferran, el carrer de Sant Blai i l’avinguda de Josep Ramon Batalla, amb el qual es preveu ampliar la zona enjardinada que es troba en aquest triangle.

L’espai ocupa la superfície d’una antiga casa ja derruïda que actualment compta amb una tàpia en tot el perímetre extern per a garantir la seguretat i que fins al moment es trobava en mans de Caixa Rural. L’alcalde, José Benlloch, i el director de l’entitat bancària, Manuel Cubertorer, han rubricat l’acord de compra-venda del solar, per un valor de 75.000 euros.

Rovira  

“Una vegada derruït el tabic, s’adequarà la zona i es procedirà a l’ampliació del parc, ja que gràcies a aquest terreny es dotarà de més metres al jardí annex”, explica el primer edil.
Una vegada condicionat l’entorn, “quedarà un corredor molt més ampli i segur per a tots aquells xiquets i pares i mares que acudeixen cada dia a algun dels centres de Concepció Arenal”.

I és que, tal com indica Benlloch, “l’aulari d’infantil està a dues quadres del de primària i sabem que hi ha molts pares que han de portar a algun dels seus fills al primer i al segon dels immobles, per això considerem que aquesta xicoteta intervenció servirà per a millorar la connexió i garantir la seguretat, a banda d’oferir una alternativa d’oci per als més menuts”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada