Record de xiquets en l’Escola d’Estiu 2018 de la Vall d’Alba

xiquets

L’Ajuntament de la Vall d’Alba ha organitzat una nova edició de l’Escola d’Estiu, una iniciativa que està en plena fase de celebració i que enguany ha aconseguit la xifra rècord de 142 xiquets inscrits.

“La xifra ratifica una edició més el respatler que les famílies dipositen en aquest tipus d’activitats extraescolars que tenen lloc durant el mes de juliol, ja que permet que els xiquets estiguen atesos i entretinguts, mentre els seus pares poden continuar amb l’activitat professional, a l’espera de les vacances d’agost”, indica l’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina.

PublicitatRovira  

La primera edil de la localitat destaca “l’enorme esforç” que un any més està realitzant l’Ajuntament perquè la participació dels xiquets en l’Escola d’Estiu no supose cap càrrega per als familiars.

D’aquesta manera, els xiquets empadronats a la Vall d’Alba –la majoria– solament abonen en concepte de matrícula 10 euros, “una quantitat simbòlica tenint en compte que el cost real de la iniciativa per cada xiquet és de 125 euros”. És a dir, la despesa que assumeix el consistori ronda els 14.000 euros, “una quantitat que destinem de bon grat, conscients de la important funció social que aportem als veïns amb fills en edat escolar”.

El programa del qual estan gaudint els joves en l’Escola d’Estiu combina l’aprenentatge i el vessant lúdic. Jocs d’aigua, tallers de cuina, de ciències, d’anglés, de robòtica, d’anglés… estan entre les activitats que realitzaran durant el mes d’agost els 142 alumnes.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada