sábado, 20 abril 2024

Al CD Castellón se li escapen els tres punts després d’una gran primera part (1-1)

El CD Castellón no aconsegueix la victòria davant el València Mestalla malgrat avançar-se en el marcador amb el gol de Hicham (1-1).

El conjunt albinegre volia rescabalar-se amb una victòria davant la seua afició. Després d’una sèrie d’empats i infortuni, el CD Castellón es presentava en Castalia amb les baixes de Eneko i Rubén per sanció. No obstant això, el combinat orellut es va apoderar dels primers minuts on Hicham Khaloua va gaudir de les ocasions més clares.

El València Mestalla, per part seua, va crear perill amb transicions ràpides que van alertar a la saga albinegra. De fet, el jugador hispà-marroquí va ser qui va obrir la llanda després d’una gran maniobra de Máyor. Quan millor estava el CD Castellón, va arribar el pitxer d’aigua freda quan el filial ché va aprofitar un córner per a empatar la trobada.

En la represa, el conjunt de la Plana va intentar buscar el punt de la victòria. El filial no es va vindre arrere i va voler aprofitar els espais per a buscar els contraatacs que pogueren penalitzar als homes de Guti. Finalment, el marcador no es va moure i el CD Castellón haurà d’esperar una setmana més per a buscar aqueixos tres primers punts.