Un castellonenc mort i dos ferits de Borriol i El Grau en un accident de trànsit a Terol

La col·lisió s'ha produït en l'N-234 i s'han vist implicats tres turismes. Tres persones segueixen en observació.

Setmana de les Persones Majors

Un jove de 20 anys ha mort este diumenge després de patir un accident als afores de Terol en el qual s’han vist implicats tres turismes. Altres set persones d’entre 20 i 23 anys que s’havien desplaçat per a gaudir de les Festes de la Vaqueta han resultat ferides. Tres d’elles segueixen en observació en l’hospital Bisbe Polanco de Terol.

Segons ha informat la Guàrdia Civil de Terol, tres turismes han col·lidit en el quilòmetre 110 de l’N-234, a l’altura de l’hostal Venda Rosa de Terol, la qual cosa ha provocat el tall dels dos carrils de la nacional entre les 4.30 i les 7.00.

L’accident s’ha produït quan un dels turismes ha envaït el seu carril esquerre. Com a conseqüència de la col·lisió, un jove de Castelló de 20 anys ha mort i altres set persones han resultat ferides i han sigut traslladades a l’hospital de Terol. Quatre d’elles ja han rebut l’alta, mentre que tres romanen en observació en el Bisbe Polanco de Terol.

Pel que sembla, el vehicle en el qual viatjaven. A. V. P. -un veí de Saragossa de 22 anys- i I.N.G -23 anys i d’Utebo-, va col·lidir amb un altre en el qual viatjaven tres persones -A. B. S., de Borriol, J. F. A., del Grau, i J. L. C. G., de Castelló. Tots de 20 anys-.

A continuació, el mateix vehicle va col·lidir amb el turisme en el qual viatjaven tres joves de Castelló: A. R. A., de 20 anys, M. P. G., de 21 i J. B. H., de 20 anys. Este últim és el que finalment ha mort en l’Hospital Miguel Servet de Saragossa a les 11.45 després de ser traslladat en helicòpter des de Terol.

Tràfic ha informat que no han arribat a produir-se retencions perquè s’han habilitat dos desviaments alternatius per la A-23. A les 7.06 s’ha reobert al tràfic amb normalitat la carretera nacional.

: Valencià

Publicidad