Catalá reclama una auditoria global del Palau de la Música i una partida pressupostària per a les obres de manteniment

La portaveu del Grup Municipal Popular s'ha reunit hui amb el Director del Palau de la Música i amb representants del Comité d'Empresa

La portaveu del PP a l’Ajuntament de València, María José Catalá, s’ha reunit este matí amb el director del Palau de la Música, Vicente Ros, i amb els treballadors que conformen el Comité d’Empresa per a conéixer la situació que viu el Palau de la Música després de la caiguda de part dels sostres de la sala Joaquín Rodrigo.

Exigirem que en els pròxims pressupostos municipals existisca una partida concreta i detallada del manteniment del Palau de la Música. No es pot continuar fent una política de pegats perquè l’edifici ja ha donat suficients avisos”. Així s’ha pronunciat la portaveu del PP a l’Ajuntament de València després d’acudir a una reunió amb el director del Palau. Així mateix, Catalá ha assenyalat que “cal exigir una auditoria integral de l’edifici i abordar de manera seriosa i responsable este assumpte”.

La portaveu del Grup Municipal Popular també ha lamentat que “ningú del govern municipal haja vingut ací a conéixer la situació, ningú dóna la cara políticament d’esta situació i algú ha de responsabilitzar-se políticament d’esta situació. Estan amagats i estic decebuda per la seua actitud“.

“Nosaltres hem exigit conéixer l’informe de bombers que s’ha realitzat hui, a més, volem que es donen les oportunes explicacions en la Junta de Portaveus que hem demanat que es convoque” ha comentat Catalá.

La portaveu també s’ha reunit amb els representants del Comité d’Empresa als quals li ha traslladat la seua preocupació i compromís perquè esta infraestructura cultural tinga el pressupost que es mereix. “La partida de manteniment és en estos moments ínfima” i ha patit una retallada del 40% en l’apartat de ‘Edificis i construccions’”, ha indicat.

ValenciàEspañol