Catalá demana una alternativa a la supressió de l’EMT per la remodelació de la plaça de la Reina

Demana conéixer els talls de trànsit amb antelació suficient i millorar la senyalització dels pàrquings públics.

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, va mantenir divendres passat una reunió amb els comerciants de Ciutat Vella, qui li van transmetre la por a l’eliminació de huit línies que arriben a la plaça de la Reina dels barris al Ciutat Vella, ja que, segons ells calculen, podria implicar pèrdues de fins a 40% de les vendes.

Catalá ha assenyalat que el PP considera essencial que es coordinen millor les polítiques de mobilitat de l’Ajuntament “per a evitar que s’aïlle una zona comercial tradicional de la ciutat com és el centre històric”.

La supressió anunciada de huit línies per la reforma de la plaça de la Reina, ha afirmat la portaveu popular, “és una mala notícia per a molts veïns dels barris de la ciutat que acudeixen a Ciutat Vella a comprar als comerços tradicions”.

Per això, ha demandat que “s’estudien noves alternatives” a les línies que “garantisquen la comunicació mitjançant l’EMT entre el centre de la ciutat i els seus barris”.

Les places de l’Ajuntament i la Reina són dos punts neuràlgics de la vida administrativa i comercial de Ciutat Vella, per la qual cosa Catalá ha exigit que la remodelació d’estes places es faça “comptant amb el major consens possible, escoltant a tots els actors implicat i valorant les seues preocupacions”.

Igualment Catalá ha reiterat la necessitat que es reforce l’operatiu de Policia Local per a combatre la venda il·legal als carrers de cara a les campanyes de Nadal i Rebaixes. La unitat UCOs anunciada pel govern municipal de control dels manteros, denúncia, “no estarà operativa fins a la meitat del mes de gener”.

CatalanSpanish