21.1 C
Valencia

Catalá demana que la celebració del 9 d’Octubre no quede descafeïnada

Catalá anuncia que "nosaltres continuarem anant al Te Deum i el PP farà un homenatge particular a Jaume I"

- Publicitat -AVL

• La portaveu assenyala que és imprescindible respectar totes les mesures de seguretat a causa de la Covid-19 però el 9 d’Octubre “és un dia molt especial per a tots els valencians i volem que l’Ajuntament estiga a l’altura d’aqueix dia. Hem de millorar les propostes inicials”

• D’altra banda, sol·licita que s’informe de manera periòdica de les dades d’incidència del virus per barris: “Les dades són preocupants. Ahir de 33 brots nous, 15 eren de València. No sols volem saber la informació també saber què fa l’Ajuntament per a frenar l’expansió. Volem proves”

• Lamenta que Ribó no pose dia al Ple Extraordinari sol·licitat per l’oposició on es demana PCR per a la comunitat educativa, per als veïns i on es mostra l’oposició a la “confiscació dels estalvis dels valencians”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha demanat en la Junta de Portaveus Extraordinària que no es faça una celebració descafeïnada del 9 d’Octubre. “Estem en un context molt complicat i hem de respectar al màxim totes les mesures de seguretat, però el 9 d’Octubre és un dia molt especial per als valencians i, per això, hem demanat millorar les propostes inicials plantejades per l’equip de govern perquè la celebració no siga descafeïnada.”

En este sentit, s’ha demanat augmentar l’exposició de la Senyera perquè siga visitada pels valencians, també s’ha demanat traslladar els lliuraments de Medalles d’Or i Fills Predilectes al 8 d’Octubre i no al 7 com ha traslladat Ribó. “Com més prop del dia gran millor”, ha assenyalat Catalá qui també ha demanat que es valore la possibilitat de celebrar la baixada de la Real Senyera garantint totes les mesures de seguretat. Recentment s’ha celebrat un acte institucional en la plaça de l’Ajuntament, així que demanem que es valore.

Catalá ha anunciat que el Grup Municipal Popular continuarà participant en el Te Deum i que el Partit Popular realitzarà un homenatge a títol particular a Jaume I. “Per a nosaltres el 9 d’Octubre és un dia molt important” ha emfatitzat.

D’altra banda, durant la Junta de Portaveus Extraordinària, Catalá també ha demanat a Ribó que informe periòdicament sobre la incidència del virus per barris. “És important la transparència i la informació però també volem saber què fa l’Ajuntament que té l’obligació de reaccionar a aqueixes dades. Nosaltres volem que es facen PCR començant pels barris amb major incidència”

Este és un dels punts que s’ha de debatre en el Ple Extraordinari sol·licitat per l’oposició. “Lamentablement, Ribó no ha posat dia a aqueix ple extraordinari que ha de debatre d’assumptes urgents i vitals com la realització de PCR a la comunitat educativa i als veïns, ja que les dades són preocupants. Ahir de 33 brots nous, 15 eren de València. Això no pot esperar”.

Així mateix, en aqueix Ple Extraordinari una de les mocions presentades pel Partit Popular és mostrar el rebuig a la confiscació dels estalvis dels valencians. “L’alcalde no vol debatre este assumpte fins que se celebre la convalidació del Decret de Romanents en el Congrés. Per a nosaltres una cosa res té a veure amb l’altra, nosaltres defensem l’autonomia financera i el dret dels municipis de gastar els seus estalvis en el que més necessiten”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià