20 C
Valencia

Catalá denuncia que el 92% dels sol·licitants d’ajudes de la primera edició de Reactiva van quedar exclosos

Recorda que "el PP ha demanat insistentment, i des del primer moment de la crisi sanitària, que es fera un nou pressupost de guerra per a afrontar la delicada situació econòmica i social creada per la COVID".

- Publicitat -AVL

La portaveu del grup popular a l’Ajuntament de València insisteix que els quasi 29M€ per a pal·liar els efectes de la crisi sanitària “es queden curts per a un Ajuntament que maneja un pressupost consolidat de més de Mil milions d’euros, els 29 milions suposen a penes el 2,9% del pressupost”.

Assenyala que les ajudes per a autònoms i pimes continuen sent insuficients per a atendre totes les sol·licituds que reuneixen els requisits. “El 92% dels sol·licitants d’ajudes de la primera edició de Reactiva van quedar exclosos”.

El Grup Popular ha presentat al Ple i a les Comissions informatives 60 propostes per valor de més de 70 milions d’euros per a pal·liar els efectes negatius de la pandèmia per coronavirus, moltes d’elles van quedar arracades d’aprovar fins que foren incorporades al dictamen final de la Comissió de Reconstrucció”.

Catalá recorda que “el PP va proposar una baixada d’impostos i taxes municipals que deixava en la butxaca dels valencians més de 30 milions d’euros”.

Recalca que “Ribó i el PSPV estan afrontant la crisi per la pandèmia cames ajudeu-me, l’alcalde segueix en manera avió, sense tindre una previsió clara sobre les necessitats socials i econòmiques que tindrà la ciutat en els pròxims mesos”.

Recorda que “el PP ha demanat insistentment, i des del primer moment de la crisi sanitària, que es fera un nou pressupost de guerra per a afrontar la delicada situació econòmica i social creada per la COVID”.

Destaca que “Ribó i el PSPV mentien quan parlaven de comptar amb el consens de l’oposició per a fer front a la crisi sanitària i econòmica”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià