Catalá anuncia que el PP demanarà la reprovació de Ribó i Grezzi

La portaveu del Grup Municipal Popular ha demanat la compareixença de l'alcalde perquè explique estos vincles i que s'assumisquen responsabilitats polítiques per l'estafa de l'EMT.

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha denunciat de nou “les mentides Ribó que ha negat a l’opinió pública una vinculació directa entre el secretari-assessor de l’EMT i el despatx d’advocats que presideix el seu cunyat”.

Tal com apareix en un mitjà de comunicació, efectivament el nou contracte del secretari-assessor de l’EMT, aprovat el 7 d’octubre per Compromís i el PSPV, estableix al punt Tercer que “els honoraris seran facturats al final de cada mes per la societat professional d’advocacia de la qual forma part el professional, denominada PROVEÏMENTS ADVOCATS S.L.P”.

“Els valencians no es mereixen un alcalde que els mentisca per a encobrir un vincle entre un negoci d’un familiar i l’EMT. Les seues mentides estan sentenciant la seua alcaldia”, ha assenyalat Catalá. Per això, la portaveu ha anunciat que, a més de forçar un ple extraordinari perquè l’alcalde comparega i done totes les explicacions sobre la vinculació que hi ha entre els dos despatxos d’advocats, “sol·licitarem la reprovació de Ribó i de Grezzi per les seues contínues mentides en tot l’escàndol i l’estafa de l’EMT“.

“L’estafa de 4 milions a l’EMT ha deixat al descobert un descontrol absolut en l’empresa, a més d’un entramat de despatxos d’advocats amb vincles molt estrets amb el govern municipal i, sobretot, ha posat a la llum la doble vara de mesurar de l’esquerra que no assumeix responsabilitats polítiques malgrat quedar demostrades les seues mentides”, ha assenyalat Catalá.

Així mateix, Catalá ha tildat el PSPV de còmplice per haver aprovat el contracte del secretari-assessor de l’EMT on se li blinda, se li puja el sou un 500% i segella la relació econòmica de l’EMT.

“És inajornable la destitució immediata del secretari-assessor de l’EMT per un funcionari. Ja no hi ha excuses que valguen”, ha finalitzat Catalá.CatalanSpanish