```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Adsuara: “Ximo Puig i Oltra aplanen el camí al catalanisme amb la nova Llei de Mancomunitats”

Segons Adsuara la nova llei, lluny de dotar de major autonomia als municipis, constitueix un atac a les Diputacions i una benvinguda al catalanisme separatista.

El president del PP en València s’ha manifestat totalment en contra del Govern de la Generalitat on s’està intentant aprovar la nova Llei de Mancomunitats “amb el pretext de dotar de major autonomia als ajuntaments però el que en realitat estan fent és aplanar el camí als plantejaments nacionalistes i separatistes fent-se servir d’una problemàtica inexistent.”

Juan Ramón Adsuara, President de la Gestora del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, afirma que esta llei que planteja l’executiu valencià busca alterar la realitat de la Comunitat Valenciana. Aquesta nova llei constatarà un canvi territorial amb una marcada olor ideològica.

“La nova Llei de Mancomunitats és un intent de l’actual Govern Valencià per reproduir en la nostra Comunitat el model catalanista que va impulsar en els 80 Jordi Pujol i del qual hui dia s’ha constatat el mal funcionament” constata Juan Ramón Adsuara.

A més d’este motiu, Juan Ramón Adsuara i els Populars de la Comunitat Valenciana al·leguen que el procediment que està seguint el Govern atenta contra les pròpies lleis de les Corts, tractant d’evitar el debat públic i parlamentari.

D’altra banda, Juan Ramón Adsuara afirma que “aquesta manera de fer política va en contra de la ciutadania i la democràcia. Acords com aquest requereixen d’àmplies majories per a tirar avant i no fer-ho per la porta de darrere, com pretenen”.

Segons els populars la nova Llei de Mancomunitats constata un atac contra l’actual ordenació política del territori Valencià amb el qual es pretén acabar amb les competències de les Diputacions i les Províncies i una manera basta d’implementar en la Comunitat els plantejaments separatistes i nacionalistes que tants problemes estan causant a Catalunya.

Últimas noticias

Contenido relacionado