Entitats educatives catòliques recorren el decret sobre la llei Trans

La Federació de Centres d'Ensenyament de València, la Federació Catòlica de Pares d'Alumnes de València i la Federació Espanyola de Religiosos d'Ensenyament-Centre Catòlics de la Comunitat Valenciana han recorregut davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat el decret que desenvolupa la denominada llei Trans. 

La Federació de Centres d’Ensenyament de València, la Federació Catòlica de Pares d’Alumnes de València i la Federació Espanyola de Religiosos d’Ensenyament-Centre Catòlics de la Comunitat Valenciana han recorregut davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat el decret que desenvolupa la denominada llei Trans.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica aquest divendres una resolució del director general de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat per la qual s’ordena l’enviament al TSJCV de l’expedient administratiu objecte d’aquest recurs contenciós-administratiu, que es tramita dins del procediment de protecció de drets fonamentals.

Rovira  

A més, la publicació en el DOGV serveix com a notificació als quals pogueren resultar afectats per aquest citat recurs contenciós-administratiu, i per a emplaçar-los amb la finalitat de que puguen personar-se en el termini de nou dies en qualitat de demandats.

El Consell va aprovar el passat 27 de juliol un decret pel qual desenvolupa la llei integral del reconeixement del dret a la identitat i a l’expressió de gènere a la Comunitat Valenciana, en aspectes com el tractament de la identitat en la documentació administrativa.

PublicitatJuega Limpio Orihuela