Cau a l’aigua en l’assut de Quart mentre es feia un selfi

Publicitat

Una xica de quinze anys va haver de ser rescatada de l’aigua en l’assut de Quart de Poblet després de precipitar-se de forma accidental quan tractava de fer-se un selfi amb el telèfon mòbil.

Els fets van ocórrer entorn de les 19.30 hores del divendres quan la jove es trobava fent-se fotos amb les seues amigues en el salt de l’aigua de Quart de Poblet. Pel que sembla, la xica hauria caigut en tractar d’agafar el telèfon mòbil, que se li va relliscar de les mans i va caure a l’aigua.

PublicitatRovira  

Les joves van alertar immediatament al 112, i la noia va quedar subjecta a una pedra, tractant així d’evitar que la força de l’aigua i el vent l’acabés arrossegant.

La ràpida actuació de la Policia Local de Quart de Poblet va evitar mals majors i la jove va ser rescatada sana i salva.

Quan els bombers van arribar al lloc dels fets la policia ja havia posat fora de perill a la jove.

El germà de la xica també va tractar d’ajudar-la però va ser necessària una cadena amb canyes, feta per la policia, para a tots dos. L’adolescent estava molt nerviosa però no va requerir assistència mèdica. El seu germà major es va fer càrrec d’ella i li van col·locar una manta tèrmica perquè estava gelada després de passar més de quinze minuts en l’aigua.

PublicitatJuega Limpio Orihuela