Cau un arbre sobre tres cotxes a València després d’una ratxa de vent

Un arbre ha caigut sobre tres vehicles a València després de registrar-se una ratxa de vent i pluja en la ciutat, encara que no han produït danys personals, segons han informat fonts d'Emergències i de Bombers.

arbre

Un arbre ha caigut sobre tres vehicles a València després de registrar-se una ratxa de vent i pluja en la ciutat, encara que no han produït danys personals, segons han informat fonts d’Emergències i de Bombers.

La caiguda de l’arbre s’ha produït ahir de vesprada en el carrer Juan Ramón Jiménez de la capital valenciana, segons les fonts, que no han pogut precisar l’abast dels danys patits pels cotxes.

Els bombers també han hagut de retirar rebles d’algun edifici i acovardir l’aigua d’alguns patis a conseqüència del vent i la pluja que, segons fonts d’Emergències, han provocat la bolcada i la caiguda d’alguns contenidors i papereres en la ciutat.

Segons aquestes fonts, des de les 00:00 hores d’aquest diumenge s’han registrat 404 trucades al telèfon 112 d’Emergències relacionades amb l’episodi meteorològic, encara que no s’han produït incidents destacats.

Publicitat