18.9 C
Valencia

Les Cavalcades del Ninot de Borriana ompliran els carrers de color i sàtira

El dissabte 29 de febrer a les 22 h i el diumenge 1 de març a les 16.30 h a la plaça de la Generalitat i pels carrers de l'Escorredor i del Raval i la plaça del Pla.

- Publicitat -AVL

El dissabte 29 de febrer a les 22 hores i el diumenge 1 de març a les 16.30 hores se celebraran a Borriana les tradicionals cavalcades del Ninot i Cavalcada del Ninot Infantil.

Les cavalcades començaran amb les 19 carrosses, acompanyades cadascuna d’elles amb la seua comparsa, a la plaça de la Generalitat i recorreran els carrers de l’Escorredor i del Raval fins a arribar, finalment, a la plaça del Pla, on acabarà el recorregut faller.

La tribuna oficial del Jurat estarà situada al carrer de l’Escorredor enfront del carrer Sant Victorià, on estaran la Reina Fallera major, Elena Pastor, les Dames de la Ciutat i la Cort d’Honor, així com la Reina Fallera infantil, Júlia López, les Dames de la Ciutat infantils, la Cort d’Honor infantil, la presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, i membres de la Corporació municipal, autoritats i persones convidades.

Un esdeveniment que, com cada any, omplirà de color i alegria gran part del centre de la ciutat de Borriana, sense oblidar la crítica satírica amb grans dosis d’ironia, i acostarà més encara l’olor de pólvora, festes i gresca que viuen els veïns i veïnes de Borriana durant les festes de San José.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià