Les xicotetes promeses albinegres, d’entrenament amb Cubillas

Encara amb l'ascens fresc en totes les ments dels orelluts, els més xicotets han gaudit durant el matí de hui amb un dels herois de l'ascens.

Les joves promeses albinegres han tingut este matí la seua primera presa de contacte amb el futbolista, capità i un dels emblemes del CD Castellón, David Cubillas, en el primer dia de les Jornades Esportives del Campus David Cubillas.

Encara amb l’ascens fresc en totes les ments dels orelluts, els més xicotets han gaudit durant el matí de hui amb un dels herois de l’ascens: David Cubillas. El Gaetà Huguet ha aglutinat prop de 70 xiquets i xiquetes en estes jornades, dels quals un bon nombre de futbolistes pertanyen a les categories inferiors del Sporting de Castelló.

Cal recordar que estes jornades reten homenatge al Sporting de Castelló, equip arrelat a la nostra ciutat que celebra la seua 50 aniversari i que va ser el club on va veure créixer a l’ara capità i futbolista del CD Castelló, David Cubillas, i el seu company d’equip, Carles Salvador.

Hui hem pogut comprovar com ‘Cubi’, amb el suport dels entrenadors de la Pedrera, s’han fet càrrec de la totalitat de sessions dotant als participants de valors com la integració, responsabilitat, companyonia i, per descomptat, albinegrisme.

A més, els xiquets i xiquetes han gaudit d’una hidratació adequada i d’un esmorzar saludable -gràcies a Fruites *Bausá– amb la finalitat de conscienciar als joves sobre els bons hàbits alimentaris. Per si no fos prou, han estrenat una samarreta especial del Campus David Cubillas, una màscara del CD Castelló, una tovallola i una botella esportiva.

Demà culminaran estes jornades amb la novetat de la participació dels joves al costat dels seus acompanyants, així com altres sorpreses que estan per arribar.CatalanSpanish