```
martes, 23 abril 2024

El Castellón s’acomiada de la Copa del Rei (2-0)

Ara, a centrar-se en la lliga i per l'Espanyol B!

El CD Castellón va dir adéu a la seua marxa aquesta temporada en Copa del Rei, després que el CD Calahorra vencera en El Full d’anotacions (2-0) al conjunt de la capital de la Plana.

El Calahorra, que va avisar en diverses ocasions als albinegros durant la primera part, va aconseguir avançar-se just abans del descans per mediació d’Edu Ubis després d’un robatori local en línia de tres quarts. Amb aquest marcador van marxar els ‘orelluts’ al túnel de vestuaris, confiant a poder igualar el punt dels de La Rioja.

En la segona meitat, l’autor del primer gol ‘rojillo’ va tornar a assestar una estocada als de Castalia. Just després de la represa, Ubis va posar el segon gol del Calahorra posant al Castelló en una situació molt compromesa. Des de llavors i fins a la xiuletada final, els de la capital de la Plana van tractar de donar la volta a aquest advers resultat, i tot això davant un Calahorra que malgrat que l’avantatge no va baixar el llistó. Ara, a centrar-se en la lliga i per l’Espanyol B!