Óscar Cano destituït en el CD Castellón

El club blanc-i-negre hauria pres esta decisió després de la mala imatge que va donar l'equip davant l'Espanyol.


El CD Castellón ha pres la decisió de destituir a Óscar Cano. El club blanc-i-negre hauria pres esta decisió després de la mala imatge que va donar l’equip davant l’Espanyol.

Cal recordar que, Cano ha desenvolupat una gran labor en estos dos anys en la banqueta de Castalia i el seu treball en el club.

El club treballa amb una terna de candidats entre la qual es troba José Luis Oltra, Sergi Escobar i Juan Carlos Garrido, extècnic del Vila-real i que s’apunta ara mateix com el millor col·locat per a rellevar a Cano.

Des del Club hi han enviat un comunicat oficial:

El CD Castellón comunica que ha arribat a un acord de resolució del contracte d’Óscar Cano com a entrenador del primer equip del CD Castellón.

El club vol expressar públicament el seu agraïment per la professionalitat i dedicació que sempre ha mostrat Óscar Cano, així com els membres del seu cos tècnic Elías Martí i Matías Ramírez, com a entrenador del CD Castellón durant els dos anys en què ha estat en la banqueta ‘orellut’, aconseguint entre altres assoliments l’ascens a Segona Divisió el mes de juliol passat.

Des de l’entitat li desitgem la millor de les sorts en el seu futur personal i professional.

CatalàEspañol