miércoles, 24 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El CD Castellón es manté líder després de traure un punt (0-0)

Els homes d’Óscar Cano van ser els que van tindre les ocasions més clares del partit.

El CD Castellón va aconseguir un punt en Castalia enfront del Llagostera (0-0) que li manté líder del grup III de la Segona Divisió B mantenint o, fins i tot, augmentant la distància amb els perseguidors. Els homes d’Óscar Cano van ser els que van tindre les ocasions més clares del partit. Així i tot, l’encontre va acabar sense gols. Els albinegres van dominar el partit amb la possessió, però el Llagostera no va cedir i es va portar un bon botí de Castalia.

El conjunt castellonenc va començar a buscar el gol des del minut dos, quan David Cubillas va tindre la primera ocasió del partit per a avançar al seu equip. L’oportunitat més clara de la primera part va ser per a Josep Calavera en el minut 15. Molt a prop va estar el migcampista català de marcar el seu primer gol amb l’elàstica albinegra. Malgrat que el Llagostera es va prolongar poc en atac durant el primer temps, Álvaro Campos va haver d’intervindre en diverses ocasions per a evitar el gol dels catalans, ja que arribaven poc, però quan eixien a la contra creaven perill.

En la segona meitat el Llagostera no va trepitjar a penes l’àrea defensada per Álvaro Campos. El guió va ser el mateix que en la primera. César Díaz va tindre la primera al cap de dos minuts de la represa i una altra sobre la mitja hora de partit, però el manxec no va aconseguir el punt de la victòria del Castellón.