sábado, 20 abril 2024

Victòria i ‘Cubigol’ per a acomiadar un màgic 2018 en Castalia” (1-0)

El debut d'Óscar Cano en la banqueta de Castalia no va tardar molt a reflectir-se. En tot just 10 minuts, el CD Castellón va tindre diversos acostaments a l'àrea rival, posant a prova a la defensa i porter visitants

El CD Castellón venç i convenç en el debut d’Óscar Cano en Castalia i acaba l’any amb tres punts vitals davant la UB Conquense.

El debut d’Óscar Cano en la banqueta de Castalia no va tardar molt a reflectir-se. En tot just 10 minuts, el CD Castellón va tindre diversos acostaments a l’àrea rival, posant a prova a la defensa i porter visitants.

Al cap de 11 minuts, Muguruza es va traure un potent tret que va repel·lir Marqueta. Pocs minuts després, la situació va ser calcada on aquesta vegada Kilian Morante va disparar al pal llarg però el porter conquense va tornar a evitar el punt. Per part seua, la UB Conquense va disposar d’una sèrie d’accions ofensives que van fer dubtar als albinegres, però el combinat orellut va evitar mals majors.

Mancant cinc minuts per a finalitzar la primera part, Álvaro Campos ens va delectar amb una magnífica parada. Just abans de la xiuletada de l’àrbitre, Carlos Delgado va tindre en les seues botes l’1-0.

Després de la represa, el Conquense va fer un pas cap avant però el conjunt albinegre va aguantar bé les envestides dels atacs ràpids de l’equip visitant. En el minut 67 el CD Castelló va poder avançar-se però va fallar en els últims metres.

A més, Castalia va reclamar dos penals quasi consecutius després de les caigudes de Cubillas i Gálvez en àrea xicoteta, però no es va decretar gens punible.

Quan el partit entrava en la seua recta final, ‘Cubigol’ va eixir al rescat després de rematar un bon centre de Muguruza, provocant el deliri en Castalia. Hicham va poder sentenciar en un contraatac i el Conquense va fer tremolar la porteria d’Álvaro Campos amb fort tret que, per sort, es va quedar en un esglai.

El CD Castellón tanca el 2018 amb una victòria i continuar creixent com a equip. El Club vol agrair l’incondicional suport de l’afició durant tot enguany i dedica aquesta victòria per anar-se amb bon sabor de boca a les dates nadalenques.