martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els CEIP Cronista Chabret i Mediterrani acullen les jornades ‘Anant al col·le trobem ciutat’ a Sagunt

Els CEIP Cronista Chabret i Mediterrani, de Sagunt i Port de Sagunt respectivament, han participat en les jornades ‘Anant al col·le trobem ciutat’, impulsades per la regidoria de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Sagunt i en col·laboració de Bicicoleando i la regidoria d’Educació.

Durant els dies 27 i 28 de febrer, tot l’alumnat d’estos centres ha gaudit d’una activita amb la qual se’ls orientava a l’hora de com anar al col·legi, fomentant la cura del medi ambient, l’ús del transport públic, de la bicicleta, així com d’anar a peu.

A estes jornades va assistir l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández; la regidora de Mobilitat Urbana, Roser Maestro; el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona; així com Teresa García, María Giménez, José Vicente Muñoz i Sergio Moreno. A més, membres de Bicicoleando i de l’empresa AVSA (Autos Vallduxense S.L.), de les quals obté el patrocini este projecte, així com de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial).

Els i les alumnes dels dos centres han participat en les activitats, des dels més xicotets d’infantil fins a 6é de Primària. De 5é i 6é de Primària són els que han participat en el concurs de dibuix que els ha portat al sorteig de tres bicicletes i un patinet en cada centre. En la jornada del CEIP Mediterrani, el col·legi va ballar amb unes ulleres en forma de bici a ritme de batucada a càrrec de Green*Gos.

Alguns alumnes van llegir i van fer unes peticions a l’Ajuntament sobre la cura dels carrers, dels camins per a arribar a l’escola, mirant per la cura del planeta. A més, José Manuel Tarazona va destacar la intenció de “fer una ciutat més amable i millorar els camins més segurs al col·legi”.

Gràcies a la participació d’AVSA en el projecte, en les dues sessions es va acostar un autobús fins a la zona del col·legi perquè els xiquets observaren els dibuixos guanyadors exposats a l’interior de l’autobús. Esta iniciativa de l’empresa l’agraeixen des del Consistori, ja que demostren la inclusió de la cura del medi ambient en la seua imatge corporativa.

Últimas noticias

Contenido relacionado