Cels clars i temperatures estables que arribaran als 33 graus aquest dimecres a la Comunitat Valenciana

En concret, els termòmetres arribaran als 33 graus a Ontinyent (València), i els 32 a Dénia, Castelló, Elx i Orihuela. Arribaran als 31 a Requena, Alcoi, Vall d'Uixò o València, i es quedaran en 30 a Vinaròs i Alacant. En zones costaneres com Gandia els mercuris registraran màximes de 29 graus

La Comunitat Valenciana tindrà aquest dimecres cels clars, amb intervals matinals de núvols baixos amb boires en el litoral nord de Castelló, sud de València i litoral nord d’Alacant, i temperatures sense canvis que arribaran als 33 graus en punts de l’interior.

En concret, els termòmetres arribaran als 33 graus a Ontinyent (València), i els 32 a Dénia, Castelló, Elx i Orihuela. Arribaran als 31 a Requena, Alcoi, Vall d’Uixò o València, i es quedaran en 30 a Vinaròs i Alacant. En zones costaneres com Gandia els mercuris registraran màximes de 29 graus.

Quant al vent, bufarà variable tendint a partir del migdia a component est fluix en general, amb intervals de moderat en el litoral d’Alacant, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per la seua banda, el 112 manté el nivell de preemergencia alt per risc d’incendis forestals en quasi tota la Comunitat. Tan sol estan en risc mitjà-baix els litorals de Castelló i València.

ValenciàEspañol