Un seguidor del Celtic cau d’un pont en intentar fer-se un selfie

Un seguidor del Celtic de Glasgow de 25 anys ha resultat ferit després de caure des d'un dels ponts que creuen l'antic llit del riu Túria a València mentre intentava, embriagat, fer-se un selfie pujat a una de les seues baranes, segons ha informat la Policia Local.

Un seguidor del Celtic de Glasgow de 25 anys ha resultat ferit després de caure des d’un dels ponts que creuen l’antic llit del riu Túria a València mentre intentava, embriagat, fer-se un selfie pujat a una de les seues baranes, segons ha informat la Policia Local.

El succés ha tingut lloc sobre les 18.20 hores d’ahir en el conegut com Pont de les Flors, molt pròxim a l’estadi de Mestalla on aquesta vesprada el València CF i el Celtic de Glasgow disputen el partit de tornada dels setzens de final de la Lliga Europa.

Pel que sembla el jove, en pujar-se a la barandaper a fer-se un autoretrat amb la cambra ha perdut l’equilibri i ha caigut accidentalment als Jardins del Túria, la qual cosa li ha provocat una ferida sagnant al cap.

El seu estat d’embriaguesa ha obligat al personal sanitari i policial desplaçat al lloc a sedar-lo per a poder traslladar-li a l’hospital Clínic, on va ser atés de la ferida.

Publicitat