Detinguda una persona per causar danys en el Cementeri de Santa Magdalena de Polpís

Al detingut se li imputen un delicte contra la llibertat de la consciència, els sentiments religiosos i el respecte als difunts i un delicte de danys.

258

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, com a suposat autor d’un delicte contra la llibertat de la consciència, els sentiments religiosos i el respecte als difunts i un delicte de danys.

L’actuació es va iniciar arran d’una denúncia presentada en la Caserna de la Guàrdia Civil d’Alcalà de Xivert, on s’informava que autor o autors desconeguts havien fracturat d’un fort colp la porta d’entrada del cementeri municipal de la localitat de Santa Magdalena de Polpís amb un vehicle.

Per aquest motiu els guàrdies civils van iniciar una recerca, esbrinant que una persona va accedir al cementeri amb un vehicle tot terreny, fracturant la porta accés i causant els danys nomenats.

Continuant amb les gestions la Guàrdia Civil va procedir a la identificació, localització i detenció d’un home de 30 anys, com a suposat autor d’un delicte contra la llibertat de la consciència, els sentiments religiosos i el respecte als difunts i un delicte de danys.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció número 1 de Vinaròs.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil d’Alcalàde Xivert.