14:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Centre Cívic acollirà la VII Exposició de Fotografia Esportiva del Fertiberia Balonmano Puerto de Sagunt a partir del divendres

El divendres 10 de febrer a les 19.30 h s’inaugura la VII Exposició de Fotografia Esportiva del Fertiberia Balonmano Port de Sagunt en el Centre Cívic (Jardins Antic Sanatori). Un total de 60 fotografies que mostren la forma de mirar l’esport de 15 autors locals componen aquesta exposició, que estarà oberta al públic fins al 24 de febrer. L’Ajuntament de Sagunt és un dels col·laboradors d’aquest projecte que dirigeix Pepa Conesa des del club blanc-i-roig, i que compta també amb la participació del Grupo Fotográfico Arse i el fotògraf Juan Higueras.

En l’edició d’enguany es podrà veure molt handbol però també altres 15 esports diferents que es practiquen a la Comunitat Valenciana, com a futbol, atletisme, hípica, ballet, arts marcials, tir amb arc, gimnàstica rítmica, kitesurf windsurf, ciclisme, motociclisme, ral·li, trail running i calistènia.

El Vicepresident de Comunicació del Fertiberia, Carlos Argente, afirma que “esta és la setena edició d’aquesta exposició i això demostra el nostre compromís amb l’art de la fotografia. Des del club considerem que l’esport és una manifestació cultural més i que tot el que siga enllaçar-nos amb altres disciplines culturals és una responsabilitat que tenim com a club representatiu de la ciutat”. El dirigent del club ha agraït “a tots els autors la seua participació i especialment a Pepa Conesa, per haver fet un pas al capdavant enfront dels problemes personals de l’anterior comissari de l’exposició, Juan Guerrero, ja que sense ella aquesta VII edició no hauria vist la llum”.

Per la seua banda l’organitzadora de l’exposició, Pepa Conesa, ha explicat que “amb aquesta mostra es pretén que els visitants contemplen moments que a voltes escapen a l’ull humà perquè passen en mil·lèsimes de segons. Gestos, salts, detalls congelats que la rapidesa amb la qual succeeixen no ens permet admirar-los amb deteniment. A més, l’exposició pretén mostrar en imatges l’esforç, el treball i la superació dels grans esportistes de la ciutat i de la Comunitat Valenciana”.

Els autors que es donen cita en esta edició són, a més de Pepa Conesa i Juan Higueras, Diandra Rico, Antonio Hernández, Begoña Cosín, Enrique Yáñez, Marta Escribano, Jorge Gallart, Antonio Martínez, Enrique Herrero, Victoriano Parral, Juan María Rodríguez, Salvador Moragón “Ciace”, Manel Channel i David Piqueras.

Últimas noticias

Contenido relacionado