sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El centre d’especialitats de Torrent comptarà en 2018 amb un servei de Radiodiagnòstic

Aquest matí l’alcalde Jesús Ros s’ha reunit en la seua habitual trobada amb els mitjans de comunicació per a tractar, entre altres temes, l’aprovació per part del Consell de Govern de l’Hospital General de València de la creació d’un nou servei de Radiodiagnóstico en el Centre d’Especialitats de Torrent. En la trobada han estat presents també el Director Gerent del Consorci Hospital General Universitari de València, Enrique Ortega, el Subgerente, Francisco Quiles, i la Directora d’Atenció Primària, Amparo Esteban.

Amb aquest servei de internalització, que inclourà serveis sanitaris de TAC i Ressonància Magnètica (RM) amb tecnologia d’actualitat, s’acosta una prestació important i necessària a la ciutadania, evitant així que els veïns i veïnes de Torrent i de la comarca hagen de desplaçar-se a València, com és habitual fins al moment. Està planificat que el centre d’especialitats oferisca el servei des de principis del 2018.

L’alcalde Jesús Ros ha destacat la seua importància, ja que s’aconseguirà un benefici en l’atenció sanitària en una gran àrea geogràfica. “Cal agrair la sensibilitat del govern valencià atenent les necessitats vertaderes de les persones. La població creix cada dia i, de la mateixa manera, ha d’augmentar l’oferta sanitària pública que tenim a Torrent, en aquest cas ampliant els serveis del centre d’especialitats o contemplant la construcció del nou centre de salut de Parc Central”, ha destacat l’alcalde.

El centre d’especialitats de Sants Patrons explicarà així amb serveis sanitaris de TAC i Ressonància Magnètica, que fins a l’actualitat es gestionaven a través de l’Hospital. El servei i les obres de condicionament en el centre d’especialitats de Torrent suposaran aproximadament dos milions i mitjà d’euro a invertir en els pròxims dos exercicis. Enrique Ortega ha assenyalat que “amb aquestes actuacions s’acosta la Sanitat al ciutadà i es descentralitzen alguns serveis. La setmana passada es va aprovar l’estudi i memòria econòmica en la qual s’inclouen totes les necessitats (personal i equipament), així com un pressupost de condicionament del centre d’especialitats i del manteniment anual del mateix”.

Últimas noticias

Contenido relacionado