El centre de Salut de l’Alcora crida a la col·laboració veïnal per a evitar el col·lapse amb l’augment de positius COVID

Un comunicat demana als ciutadans que tracten d'evitar tant com siga possible les consultes i que estes es limiten únicament a casos "no demorables"

L’augment de positius confirmats i possibles casos COVID que s’està produint a l’Alcora en els últims dies, ha fet que el centre de salut d’esta localitat haja fet públic un comunicat on alerta a la ciutadania i els demana que només sol·liciten cita, tot i que siga telefònica, en els casos no demorables“.

L’escrit que signa el cap d’esta zona de Salut, difós a través de xarxes, adverteix de l’increment de cridades que no poden ser ateses i de la saturació de pacients acumulada. Per això, fa una crida a la col·laboració ciutadana i demana que es posposen les consultes no imprescindibles. És a dir, que d’alguna manera siguen els mateixos veïns els qui facen el seu propi “triatge” per a valorar si el seu cas és o no prioritari o pot esperar, d’acord amb les actuals circumstàncies.

De moment, i segons les últimes informacions fetes públiques, l’Alcora suma ja 59 casos positius confirmats.

CatalanSpanish