25 C
Valencia

Sanitat licita l’ampliació i reforma del centre de salut de Rafelbunyol

El centre triplicarà la seua superfície fins als 1.587 m² després de la reforma, i serà un referent pel seu caràcter passiu en l'àmbit energètic.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la plataforma de contractació la licitació del contracte de serveis per a la redacció del projecte i la direcció de les obres d’ampliació i reforma del centre de salut de Rafelbunyol com a edifici passiu, per un import de licitació de 223.546,63 euros.

Després de les obres, el centre de salut de Rafelbunyol, pertanyent al Departament de Salut Clínic-Malva-rosa, serà un edifici singular de consum energètic quasi nul, és a dir, de caràcter passiu en l’àmbit energètic.

- Publicitat -

Amb estes premisses, serà un referent des del sector públic en el compliment dels objectius de les directives d’eficiència energètica d’edificis de la Unió Europea i de la Generalitat en el pla d’estalvi energètic i de foment d’autoconsum d’energia elèctrica i incorporació de criteris d’eficiència energètica en la contractació pública.

La superfície actual del centre és de 543 m², dels quals es reformaran 272 m² i es derrocaran altres 271 m². A més, es preveu una ampliació de 1.315 m², per la qual cosa, després de les obres, el centre de salut de Rafelbunyol comptarà amb una superfície total de 1.587 m².

- Publicitat -

El pla funcional que desenvoluparà este projecte comptarà amb àrea de recepció, amb 3 llocs de taulell, un despatx de suport administratiu i telefonia, un local d’informàtica (rack) i megafonia (central), així com una consulta pròxima que puga usar-se com a consulta d’aïllament.

De la mateixa manera, comptarà amb una àrea d’administració, amb despatx per a la prefectura de zona bàsica, per a coordinació d’Infermeria, per a referent administratiu i sala de reunions amb biblioteca i descans. El centre comptarà també amb magatzem per a material fungible, magatzem de farmàcia i de residus.

- Publicitat -

Així mateix, quant a les zones assistencials, el centre comptarà amb una àrea d’extraccions perifèriques amb una sala d’extracció, un box o sala de tractaments i cures i una sala de tractaments i cures d’urgències.

L’àrea de medicina de família comptarà amb 5 consultes de medicina, 3 d’infermeria i 2 polivalents. Per part seua, l’àrea de Pediatria disposarà de 3 consultes, dos de pediatria i una d’infermeria pediàtrica.

Amb tot, el centre comptarà també amb un despatx per a l’àrea de Treball Social, una àrea maternal amb una consulta per a matrona, una sala d’educació maternal, un magatzem i un vestuari amb bany, i una àrea de rehabilitació amb despatx per a fisioterapeutes, un gimnàs, 2 boxs i un vestuari amb bany.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,060FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló ‘passa’ al Consell el tema de la reconversió de l’oci nocturn mentre Vila-real busca alternatives

Mentre el govern de Castelló insta a la Conselleria a què faça canvis perquè estos locals puguen traure terrasses com fa el de la restauració, a Vila-real, l'alcalde entén que açò podria generar un malestar entre l'hostaleria a la qual se li demana altres requisits.

El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real per a donar continuïtat a l’oficina PROP

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat i integren els principals serveis municipals.

El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu.

El DOGV publica el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana

El DOGV ha publicat este matí el decret pel qual es confina la Comunitat Valenciana i les mesures especials adoptades a diferents localitats d'Alacant, València i Castelló.

Alfafar reclama a la Conselleria la posada en marxa de la segona planta del centre de salut d’Orba

El ple d'Alfafar aprova reclamar a Conselleria de Sanitat la dotació de subministraments i serveis de la segona planta del Centre de Salut del Barri Orba.
- Advertisement -

: Valencià