14.1 C
Valencia

El 99,4% dels centres educatius de la Comunitat finalitzen sense incidències la sisena setmana del curs

S'han desconfinat 169 grups de 110 centres educatius, que tornen a tindre ensenyament presencial.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

En la sisena setmana del curs, del 13 al 17 d’octubre, dels quasi 47.000 grups que tenen les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, el 99,4% ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència.

Per tant, dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià, han finalitzat la sisena setmana del curs sense cap aula, parcialment o totalment confinada, el 88,8%. Estes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant la sisena setmana de curs, grups que romanen parcialment o totalment confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat.

En la sisena setmana de curs, s’ha determinat el confinament de 136 grups de 93 centres educatius, s’han desconfinat 169 grups de 110 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 171 grups de 113 centres educatius. Per tant, el total de grups confinats, totalment o parcialment, a l’acabament de la sisena setmana de curs ha sigut de 307 grups de 206 centres educatius. Per segona setmana consecutiva, els desconfinaments de grups superen els confinaments.

Per comarques, el 87,8% dels 638 centres educatius de les d’Alacant no té cap grup confinat. Hi ha 78 centres educatius alacantins que tenen 126 grups confinats i, per tant, el 99,2% dels prop de 16.700 grups d’estes comarques reben classes presencials amb tota normalitat.

- Publicitat -

A les comarques d’Alacant, durant la sisena setmana de curs, s’ha determinat el confinament de 53 grups de 35 centres educatius, s’han desconfinat 63 grups de 49 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 73 grups de 43 centres educatius.

A les comarques de Castelló, el 90,4% dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat. En este cas, són alumnes de 34 grups de 24 centres els que s’han hagut de confinar. Això vol dir que el 99,4% dels més de 6.000 grups d’estes comarques fan classes presencials sense problemes.

- Publicitat -

Al llarg de la sisena setmana del curs, a les comarques de Castelló s’ha determinat el confinament de 14 grups de 10 centres educatius, s’han desconfinat 41 grups de 16 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 20 grups de 14 centres educatius.

A les comarques de València, el 89,1% dels 958 centres educatius sostinguts amb fons públics no tenen cap grup escolar confinat. Hi ha 104 centres que tenen 147 grups confinats. És a dir, el 99,4% dels prop de 24.300 grups fa classes presencials amb tota normalitat.

Durant la sisena setmana de curs, a les comarques de València s’ha determinat el confinament de 69 grups de 48 centres educatius, s’han desconfinat 65 grups de 45 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 78 grups de 56 centres educatius.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,325FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Anuncien el primer cas de reinfecció per coronavirus a Espanya

També han identificat, per primera vegada, com una reinfectada provoca contagis en el seu entorn.

G.Fullana: “El PP odia la llengua valenciana i es passa pel folre la llei lingüística”

En el ple de la Diputació d'Alacant de hui, s'ha generat un acalorat debat pel valencià, on el diputat de Compromís assegura que els populars volen eliminar el valencià de l'educació.

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.

Onda atén prop de mig centenar de consultes diàries de com treballar per Amazon

L'ajuntament, els centres Labora i les ETT's són els llocs on més persones busquen informació per saber com accedir a les futures ofertes laborals que es generen.

Borriana sol·licita a Europa el cobrament de projectes Feder per valor de més de 2,3 milions d’euros

L'import correspon a tres sol·licituds de projectes dels blocs d'eficiència energètica, mobilitat urbana i sostenible, desenvolupament d'administració electrònica i condicionament i dinamització d'espais culturals.
- Advertisement -

: Valencià