30.4 C
Valencia

César Bona, la nova aposta educativa a Onda

L'Ajuntament sorprén amb la conferència "Connectats", una cita educativa de la mà d'un dels millors professors del món.

- Publicitat -AVL

Després de la gran participació i implicació de la comunitat educativa en les IV Jornades Formatives per a docents i pares a les quals els onders van poder gaudir de la prestigiosa pedagoga Mar Romera, Onda tornarà a celebrar una gran cita educativa a la ciutat, el reconegut professor César Bona sorprendrà amb la seua conferència “Connectant”, el pròxim 27 de març a les 18 hores en el Teatre Mònaco.

“Bona és un professor entusiasta que gaudeix dels reptes, que adora als xiquets i que en lloc de teoritzar sobre el que havia de fer-se, es llança a fer-ho”, ha subratllat Estela Badenes, regidor d’Educació i Formació.

César Bona és llicenciat en Filologia Anglesa i diplomat en Magisteri en Llengua Estrangera per la Universitat de Saragossa, ha sigut inclòs en la llista dels cinquanta millors professors del món segons el Global Teacher Prize. Ha rebut el Premi Magister d’Honor per la Plataforma de l’Escola Pública, el Premi Crear-te del Ministeri de Cultura en dos ocasions per l’estímul de la creativitat, entre molts altres guardons. De fet, el seu projecte El Quart Musell va ser premiat per Jane Goodall, premie Príncep d’Astúries i Ambaixadora Mundial de la Pau.

Així mateix, Badenes ha declarat que “és la nostra prioritat reforçar i enriquir als docents i pares del nostre municipi amb els mitjans disponibles, per això, hem treballat perquè referents educatius aporten i recorden l’extraordinari de la seua professió, reconeixent la importància de l’educació i compartint una experiència única”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional
- Advertisement -

: Valencià