César Sánchez, nou director de futbol del Valencia fins al 2022

L'exporter del Real Madrid, entre altres equips, s'incorpora a l'estructura del club després de les eixides de Pablo Longoria i Mateu Alemany com a recents encarregats de la gestió tècnica del club.

PublicitatAVL

L’exfutbolista César Sánchez ha sigut nomenat nou director de futbol del Valencia CF fins al 2022 i formarà part de l’estructura de la secretaria tècnica amb Miguel Ángel Corona com a cap d’scouting’ i amb el suport de Jorge López, segons ha anunciat este dilluns el club en un comunicat.

“Valencia CF incorpora César Sánchez com a director de futbol de l’entitat. El nou màxim responsable de l’àrea esportiva s’incorpora juntament amb Miguel Ángel Corona, com a cap de l’àrea d’scouting. Tots dos es comprometen amb l’entitat fins al juny del 2022 i comptaran amb el suport de Jorge López en esta nova estructura de la secretaria tècnica”, va assenyalar l’entitat en el seu web.

PublicitatRovira  

L’exporter del Real Madrid, entre altres equips, s’incorpora a l’estructura del club després de les eixides de Pablo Longoria i Mateu Alemany com a recents encarregats de la gestió tècnica del club, i serà el màxim responsable de l’àrea esportiva durant les dues següents temporades.

L’extremeny va arribar al Valencia el gener del 2009 i va disputar 78 partits amb l’equip abans de donar per finalitzada la seua carrera al cap de 41 anys en el Vila-real. A més, César Sánchez va completar els seus estudis d’Econòmiques amb la Llicència ‘UEFA PRO’ d’entrenador i el Curs Superior Universitari de Director Esportiu de l’RFEF.