13.9 C
Valencia

Demanen el cessament immediat del gerent de l’Hospital de Sagunt

Segons el CESM-CV l'Hospital de Sagunt “desoeix les instruccions de la Conselleria d'atendre solament urgències: els metges han de continuar treballant com si res succeïra”.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Sindicat Mèdic de la Comunitat Valenciana (CESM-CV) ha sol·licitat a la Conselleria de Sanitat el cessament immediat del gerent de l’Hospital de Sagunt per “irresponsabilitat greu”.

Segons el CESM-CV l’Hospital de Sagunt “desoeix les instruccions de la Conselleria d’atendre solament urgències: els metges han de continuar treballant com si res succeïra”.

Cal recordar, que en tots els hospitals de la Comunitat Valenciana s’estan posant en marxa les ordres de la Conselleria de Sanitat, “tal com sol·licitem la setmana passada des del Sindicat Mèdic”.

Els hospitals i centres de salut són focus de propagació del coronavirus
Des del Sindicat Mèdic de la Comunitat Valenciana, “som plenament conscients que les aglomeracions de persones són el principal focus d’infecció. Així doncs, el Govern d’Espanya ha decretat l’estat d’alarma per a evitar que hi haja grups de persones i evitar el contagi. Una vegada decretat l’estat d’alarma, solament queda un focus de contagi potencial: els hospitals i centres de salut”.

- Publicitat -

Els Hospitals i Centres de Salut són ara uns dels principals focus de propagació del coronavirus

I és sobre estos on s’ha d’actuar de manera més contundent, perquè no solament són l’única font d’aglomeració de persones que queda, sinó que a més eixes persones són especialment vulnerables, perquè estan malaltes.

- Publicitat -

És evident que s’ha de suspendre qualsevol mena d’activitat quirúrgica i no quirúrgica que no siga urgent, doncs, encara que en data de hui pot haver-hi pocs casos declarats, és en estos dies quan estem propagant el virus… i el preu “el pagarem la setmana que ve en forma d’un al·luvió potencial d’infectats”.

El Departament de Sagunt desoeix a la Conselleria
“Així ho ha entés ja la Conselleria en les múltiples reunions que hem tingut”. I la Conselleria ha manat instruccions als gerents dels departaments de salut perquè s’atenguen solament les urgències. “Tots han obeït. Tots? No. Queda un que no obeeix: el departament de Sagunt”.

A l’Hospital de Sagunt es continuen operant pacients que no s’haurien d’operar. Sembla que allí no hi ha ni hi haurà coronavirus.

Des de CESM-CV pensen que “en una parenceria incomprensible d’incompetència, en Gerent del Departament de Sagunt sembla que ha ordenat que tot continue igual: que es continue operant com si res succeïra, per exemple. No tenim suficients paraules en el diccionari per a descriure la combinació d’insensatesa i irresponsabilitat per part del gerent del departament de Sagunt. Està posant en risc a la mateixa població que hauria d’atendre”.

El gerent del departament de Sagunt està posant en risc a la població
Senyor Gerent, avisen des de CESM-CV, “sabem que hui hi ha pocs pacients contagiats, però resulta que és en estos dies quan estem propagant la malaltia i serà la setmana vinent quan vinguen les lamentacions. Això és de primer de Medicina Preventiva”.

Els metges de l’Hospital de Sagunt són més responsables que el seu gerent

Els metges de l’Hospital de Sagunt estan intentant seguir les directrius del Decret d’Alarma promulgat pel Govern d’Espanya en defensa dels seus pacients, els ciutadans de Sagunt. Però estan sent obligats pel Gerent a incomplir les normes Governamentals i les de la Conselleria de Sanitat.

Malgrat tot l’anterior, són els mateixos metges els que estan, pel seu compte, anul·lant les cites dels pacients de les consultes externes per a evitar la massificació. També estan intentant que s’operen solament les urgències, pacients que no es poden demorar i pacients oncològics.

Sol·licitem a la Conselleria el cessament del gerent
Així doncs, des de CESM-CV “ens veiem forçats a sol·licitar a la Conselleria que cessament al Gerent i pose al capdavant del Departament de Sagunt a algú responsable envers els seus ciutadans i amb la Salut Pública”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,663FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià