Cevisama celebrarà la seua pròxima edició del 24 al 28 de maig de 2021

Fira València retarda la pròxima edició de Cevisama a maig de 2021.

El comité organitzador de Cevisama ha acordat traslladar la pròxima edició de la fira a la setmana del 24 al 28 de maig de 2021.

“L’objectiu és celebrar la cita en un entorn més estable que garantisca el negoci dels expositors i afavorisca l’assistència de compradors i prescriptores”, asseguren des de l’organització.

Atesa la sensibilitat majoritària dels seus clients i de les associacions sectorials que els representen, Fira València, organitzadora de la mostra, “ha constatat que la indústria necessita a Cevisama com a plataforma comercial i eina de promoció imprescindible, sobretot al cap d’un any en el qual la pandèmia generada per la Covid-19 ha obligat a cancel·lar totes les grans fires internacionals”, expliquen. No obstant això, el sector ha coincidit que l’evolució de la crisi sanitària en els últims mesos desaconsella la celebració de Cevisama en les dates en les quals s’estava treballant fins ara -del 8 al 12 de febrer de 2021-.

D’esta manera, com explica el president de Cevisama, Manuel Rubert, “ens posarem a treballar ja en l’edició de maig, amb la confiança que puguem tornar a reunir-nos amb tota la cadena de valor que representa a les nostres indústries -fabricadores, compradors, prescriptores, proveïdors…,- per a assegurar així que els expositors puguen presentar les seues novetats en millors condicions, obtenint el màxim retorn de la seua participació en fira”.

ValenciàEspañol