Chema Prades serà el pregoner en les festes de la Magdalena del 75 aniversari. Chema, vinculat al món de la festa des de sempre i membre actiu de la Gaiata 1, que presenta el seu llibret el mateix dia que Chema ha rebut la notícia, durant tota la seua vida, conta també amb amplis coneixements musicals i no és la primera vegada que opta a cantar els versos de Bernat Artola.

Este castelloner amant de les tradicions i de la seua terra ha demostrat sempre estrets vincles amb el món fester. Entre altres moltes coses, destaca al seu currículum fester, haver sigut també pregoner infantil al 1984. De la mateixa manera, la seua família ha estat des de sempre vinculada a les tradicions magdaleneres. Ara, per fí, i després de no desistir dels seus intents, José María Prades Manzano, Chema, pels amics complirà un somni molt especial, anunciar que “Ja el dia és arribat” en el 75 aniversari de les festes del seu Castelló.

Pel que fa a la seua trajectòria, Chema és enginyer Tècnic en Obres Públiques. Del seu currículum fester, a més el seu càrrec com a pregoner infantil de l’any 1984 també cal dir que té el Fadrí d’Argent i el Fadrí d’Or. És membre del quartet vocal que va interpretar a capella el Pregó a quatre veus, juntament amb altres cançons tradicionals, amb la Tradicional Orquestra de Castelló (TOC), cantant arranjador vocal de la versió del Rotllo i Canya interpretat en directe en la galania de la reina de les festes del 2016 i cantant i percussionista del grup Rosa de Maig. Va ser nomenat Adelantat de la colla l’Aljama, és membre de la comissió de la Gaiata 1 des de 1982 i cavaller de la Conquesta des de 1975.

: Valencià