16.4 C
Valencia

‘El Chicle’, condemnat a presó permanent revisable pel crim de Diana Quer

Esta sentència arriba després que el passat 30 de novembre el Tribunal del Jurat va declarar per unanimitat culpable Abuín.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La secció sisena de l’Audiència Provincial de la Corunya, amb seu a Santiago de Compostel·la, ha condemnat José Enrique Abuín, àlies ‘El Chicle’, a la pena de presó permanent revisable pel crim de la jove madrilenya Diana Quer, així com a 10 anys de llibertat vigilada des que concloga eixa mesura.

Esta sentència arriba després que el passat 30 de novembre el Tribunal del Jurat va declarar per unanimitat culpable Abuín d’haver agredit sexualment Diana Quer i de matar-la intencionadament després de cometre l’agressió, amb la intenció d’ocultar el seu primer delicte.

La sentència també li imposa a ‘El Chicle’ la prohibició d’aproximar-se als pares i a la germana de la víctima, als seus domicilis, lloc de treball o qualsevol lloc en el qual es troben, a una distància inferior a 1.000 metres, així com la prohibició de comunicar-se amb ells per qualsevol mitjà durant la durada de la pena i, en tot cas, des de l’inici de compliment de la mateixa i fins que transcórreguen 10 anys des de la conclusió.

A més, el condemna, com a autor responsable d’un delicte de detenció il·legal i d’un delicte d’agressió sexual, en concurs medial, amb la concurrència de la circumstància atenuant analògica de confessió, a la pena de quatre anys de presó i a cinc anys llibertat vigilada.

- Publicitat -

L’Audiència també li ha imposat l’abonament d’una indemnització de 130.000 euros a cadascun dels progenitors i de 40.000 a la germana de la víctima, a més d’imposar-li les costes de procés judicial.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,559FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià