Els cicles de concerts en acústics de la Vall d’Uixó nominats als ‘Iberian Music Awards’

Els concerts celebrats en les Coves de Sant Josep estan nominats a uns premis a escala internacional.

El cicle de concerts en acústic ‘Singin’ in the cave de la Vall d’Uixó ha sigut nominat a quatre premis en els ‘Iberian Music Awards’, en el qual participen més de 300 festivals a escala internacional. En concret, opta a les següents categories: millor cartell, millor promoció turística, millor festival de xicotet format i contribució a la sostenibilitat.

El conseller delegat d’EmsevallJorge García, ha destacat que dos d’aquests premis (millor cartell i millor festival de xicotet format) es decidiran per votació popular. Així, ha demanat als vallers i valleres “la seua ajuda per a poder guanyar” votant en l’enllaç que es pot trobar en les xarxes socials de l’Ajuntament fins al 17 de gener.

García ha afirmat que aquesta és “la recompensa a la nostra aposta per conjugar turisme, música i cultura” amb una oferta “arriscada, innovadora i de qualitat”. “Estem molt orgullosos de posar de nou a la Vall d’Uixó en el mapa per ser un referent en l’àmbit cultural i de la promoció turística i la sostenibilitat”, ha afegit.

CatalanSpanish