06:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els cicles de concerts en acústics de la Vall d’Uixó nominats als ‘Iberian Music Awards’

Els concerts celebrats en les Coves de Sant Josep estan nominats a uns premis a escala internacional.

El cicle de concerts en acústic ‘Singin’ in the cave de la Vall d’Uixó ha sigut nominat a quatre premis en els ‘Iberian Music Awards’, en el qual participen més de 300 festivals a escala internacional. En concret, opta a les següents categories: millor cartell, millor promoció turística, millor festival de xicotet format i contribució a la sostenibilitat.

El conseller delegat d’EmsevallJorge García, ha destacat que dos d’aquests premis (millor cartell i millor festival de xicotet format) es decidiran per votació popular. Així, ha demanat als vallers i valleres “la seua ajuda per a poder guanyar” votant en l’enllaç que es pot trobar en les xarxes socials de l’Ajuntament fins al 17 de gener.

García ha afirmat que aquesta és “la recompensa a la nostra aposta per conjugar turisme, música i cultura” amb una oferta “arriscada, innovadora i de qualitat”. “Estem molt orgullosos de posar de nou a la Vall d’Uixó en el mapa per ser un referent en l’àmbit cultural i de la promoció turística i la sostenibilitat”, ha afegit.

Últimas noticias

Contenido relacionado