martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un altre ciclista atropellat en l’N-332, ara en Gata

Nou atropellament d’un ciclista en la carretera nacional 332 al seu pas per la Marina Alta. Ha succeït aquesta vegada en Gata i la víctima és un home que ha hagut de ser traslladat en ambulància a un centre hospitalari.
El sinistre ha succeït cap a les 10.30 hores d’aquest dilluns, a l’eixida de Gata per l’N-332 en adreça València, a uns 30 metres del desviament cap a Xàbia. Pel que sembla, el ciclista ha sigut atropellat per un turisme.

Al lloc de l’atropellament s’ha desplaçat en primera instància la Policia Local de Gata i una ambulància de Suport Vital Bàsic, el personal mèdic del qual ha immobilitzat al ferit en una llitera i li ha col·locat un collet, segons narren testimonis presencials.

També s’ha requerit la presència d’una ambulància del SAMU, que ha arribat poc després per a traslladar a l’home a un centre sanitari. De moment no ha transcendit el seu estat.

És un nou cas d’atropellaments de ciclistes en l’N-332 entre Gata i Oliva, després dels tràgics sinistres registrats aquest mateix any, que primer li van costar la vida a tres ciclistes de Xàbia i després a un altre de Senija.

Últimas noticias

Contenido relacionado