martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Cinc joves deixen inconscient a un altre a l’eixida d’un local d’oci de València

  • La baralla es va iniciar quan els agredits van tractar de defensar a una xica que estava sent atacada
  • Un home va haver de ser traslladat a un hospital on li van diagnosticar fractura parcial de maxil·lar dret i traumatismes, els seus amics que també van ser agredits presentaven contusions i hematomes

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a cinc joves d’entre 23 i 25 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de lesions greus després de colpejar a un altre a l’eixida d’una discoteca fins a deixar-lo inconscient. La víctima, un home de 33 anys, va ser traslladada a un hospital de València on va ser atés de les lesions que presentava on li van diagnosticar fractura de maxil·lar i contusions.

Els fets van ocórrer al voltant de les 08.15 hores del matí quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats pel 091 perquè es dirigiren a un local d’oci del districte de Patraix de València on pel que sembla s’havia produït una baralla amb resultat d’una persona inconscient.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van observar a un home en el sòl amb una ferida sagnant en el cap, per la qual cosa ràpidament van avisar als serveis sanitaris que una vegada en el lloc i després d’una primera valoració el van traslladar a l’hospital.

Els agents van esbrinar que la víctima es trobava amb els seus amics quan van observar a un grup de cinc xics empenyent i insultant a una xica, per la qual cosa es van acostar per intervenir i defensar-la sent en aquest moment agredits pels sospitosos, que no van parar fins a fer caure a un d’ells al sòl, on van continuar donant-li puntades i cops de puny que li van fer perdre el coneixement.

Continuant amb les perquisicions els policies van esbrinar que la jove era l’ex novia d’un dels allí presents que després de coincidir amb ella en el local d’oci va començar a insultar-la i obligar-la a eixir del local.

Els policies van esbrinar que la xica se n’havia anat fora d’Espanya per evitar problemes després de trencar la seua relació, rebent amenaces via whatsapp com que l’anava a tallar les cames i que l’anava a matar, i que si el denunciava hi havien 20 persones darrere d’ell.

Després d’un temps la jove va tornar a Espanya i el dia que van ocórrer els fets aquesta es trobava amb una amiga en el local d’oci i va coincidir amb el seu ex que va començar a dir-li que això no anava a quedar així a més d’insultar-la i amenaçar-la.

Els agents van esbrinar que una vegada fora de la discoteca la jove va continuar rebent amenaces per part de la seua exparella i dels amics d’aquest que també la van empényer i van agredir fins a l’arribada dels altres joves que van tractar de protegir-la.

Finalment els agents després d’organitzar diversos dispositius per a la localització dels sospitosos van aconseguir la detenció dels cinc per un presumpte delicte de lesions greus.

Els investigadors van esbrinar que la noia havia trencat la relació a causa de la seua contínua gelosia i episodis violents, ja que no la deixava sortir amb amigues, controlava la roba que es posava.

El jove agredit va haver de ser intervingut quirúrgicament i actualment no pot ingerir aliment sòlid en el seu procés de recuperació.

Els cinc detinguts, un sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado