Cinc morts després d’un aterratge forçós a Ucraïna d’un avió procedent d’Espanya

Cinc persones van morir i tres van resultar ferides després de l'aterratge d'emergència que va haver de realitzar hui a Lviv un avió An-12 procedent d'Espanya.

Publicitat

Almenys cinc persones han mort en un aterratge d’emergència en la localitat de Leópolis, en l’est d’Ucraïna, d’un avió carrega Antonov AN-12 d’una companyia aèria ucraïnesa que havia enlairat hores abans de l’aeroport de Vigo (Espanya), segons han informat les autoritats ucraïneses.

Fuentes d’AENA han informat que l’aeronau de càrrega va enlairar de l’aeroport espanyol de Vigo a les 0.14 hores d’aquest divendres. En un primer moment, el ministre ucraïnés havia assegurat que el sinistre s’havia saldat amb tres víctimes mortals, tres ferits i dos desapareguts però posteriorment va modificar el balanç del sinistre aeri per a confirmar que hi ha cinc morts, sense donar més detalls sobre la resta de persones.

PublicitatRovira  

El titular de Transports d’Ucraïna ha dit que l’avió s’ha vist obligat a realitzar un aterratge d’emergències després que es quedara sense combustible quan tenia previst arribar a Leópolis.

En el lloc del sinistre aeri s’han desplegat efectius dels serveis d’emergències i de rescat. El canal 112 ha indicat que l’avió tenia com a destinació final Istanbul i que va desaparéixer dels radars poc abans de fer escala en Leópolis, on anava a repostar.

PublicitatJuega Limpio Orihuela