Cinema Jove, 8 dies plens de talent cinèfil

Una gala dinàmica en el Teatre Principal de València carregada d'humor i música dóna la benvinguda a la 33 edició de Cinema Jove

Cinema Jove

La 33 edició de Cinema Jove ha arribat a València. Esta vesprada ha tingut lloc la gala d’inauguració d’un esdeveniment que té per davant 8 dies plens de talent i cinema. Del 22 al 29 de juny es podrà gaudir de multitud d’activitats relacionades amb este art en diferents espais de la ciutat amb l’objectiu de donar a conèixer a joves cineastes i de promoure l’educació cinematogràfica.

El duo còmic Els Germans Coent, l’actriu María Zamora, el músic Víctor Lucas i el DJ AFFKT han sigut els protagonistes d’una gala amb grans escenografies que tenia com a lema “la importància de la música en el cinema”. La cerimònia, que ha destacat pel seu dinamisme i frescor, ha estat carregada d’humor i, sobretot i d’acord amb el lema, de música.

El director de Cinema Jove, Carlos Madrid, ha assenyalat que este festival pretén arribar cada vegada a més públic. “No fem açò per autocomplaer-nos, sinó perquè volem expandir l’art del cinema i mostrar a eixes noves generacions de cineastes plenes d’excel·lència”, ha indicat el director.

Esta gala també ha comptat amb la presència del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, qui ha indicat que està orgullós que este festival seguisca avançat i evolucionant. “El propòsit és que gaudim del cinema i de les noves generacions de cineastes, productors i creadors. És important recolzar als joves talents”, ha comentat Marzà. Així mateix, ha convidat a la ciutadania a gaudir d’aquests dies plens de cinema i ha donat la benvinguda a totes les persones que han vingut des d’altres llocs per a viure aquests dies tan cinèfils en la ciutat.

La vetlada ha conclòs amb les projeccions del llargmetratge holandés ‘Wij’ (2018), presentada pel seu director, René Eller, i pels actors Aimé Claeys, Pauline Casteleyn i Salomé Van Grunsven, i del curtmetratge ‘La nit’ (Martín Romero, 2018), guanyador l’any passat del Projecte Curt Movistar+ i Peixera Estudie.

Ací es pot veure la programació dels 8 dies i les diferents localitzacions on tindran lloc les projeccions, debats o trobades.

Publicitat