La cinquena edició de ‘Bocabadats’ tornarà a Benicarló el 14 d’Octubre

La cinquena edició del programa ‘Bocabadats’ de Benicarló arrancarà el dissabte 14 d’octubre, una proposta de la Regidoria de Cultura, que amb els anys ha anat prenent forma fins a arribar a consolidar-se com una aposta pel públic infantil i, especialment enguany, també familiar.
La programació consta d’espectacles com ‘Mans’, de la companyia Fes-t’ho com vulgues o ‘Safrà i Serafí’, un teatre de titelles de la Companyia Txo. A més, amb motiu de l’exposició ‘Faixa roja, faixa blava’, s’ha programat ‘Una pilota al cor’, un espectacle sobre pilota valenciana a càrrec de la companyia Larvarium Teatre.
El plat fort d’aquesta edició de ‘Bocabadats’ serà l’actuació, diumenge 19 de novembre a les 12.00 hores a la plaça del Mucbe, del nou espectacle de Marcel el Marcià, ‘A la Mediterrània’. Rodant pel món Marcel s’endinsa a la Mediterrània, una aventura plena de llegendes, personatges i músiques per a grans i menuts.
La programació es completa amb ‘En el jardín’, un espectacle on es barregen el teatre, el vídeo i els dibuixos. A més, hi ha programats quatre tallers didàctics familiars relacionats amb l’esgrafiat, la pintura mural, el modelatge i un al voltant de l’artista Romero Britto.

CatalanSpanish