Cirque du Soleil portarà a València la seua fusió de llum i pluja ‘Luzia’

El nom de Luzia, expliquen responsables de la producció, resulta de la fusió de les paraules en castellà "luz" i "lluvia".

Publicitat

Cirque du Soleil presentarà a València a partir del 10 de setembre del 2020 el seu espectacle ‘Luzia’, una producció “carregada d’imaginació i visualment sorprenent”, dirigida pel director suís Daniele Finzi Pasca, avança la companyia en un comunicat.

En el treball, l’agrupació integra per primera vegada l’aigua com a element artístic dins d’una producció de carpa de Cirque du Soleil.

PublicitatRovira  

El nom de Luzia, expliquen responsables de la producció, resulta de la fusió de les paraules en castellà “luz” i “lluvia”, dos elements principals per a la creació de l’espectacle. Mitjançant números d’acrobàcies frescos i hipnòtics, el muntatge porta les disciplines circenses tradicionals i contemporànies “a un altre nivell”.

Així, amb sorpreses visuals i acrobàcies espectaculars, la funció “guia el públic en un viatge surrealista per un món de meravelles, humor i art impressionant”. Des d’un antic plató de cinema fins a la mar, passant per una sala de ball plena de fum o un àrid desert, ‘Luzia’ situa sobre l’escenari diferents llocs, rostres i sons de Mèxic, que beuen tant de la tradició com de la modernitat.

Escrit i dirigit per Daniele Finzi Pasca, amb la col·laboració de Brigitte Poupart, ‘Luzia’ transporta a l’espectador a un món imaginari, on tot sembla un somni, on la llum calma l’esperit i la pluja sosiega l’ànima.

Finzi Pasca és director d’escena, a més de clown i profund coneixedor del món del circ, que ja va crear una altra gran producció per a Cirque du Soleil, ‘Corteo’.

PublicitatJuega Limpio Orihuela