La llista de Ábalos seria la guanyadora a València segons el CIS

https://public.flourish.studio/resources/embed.js

L’exministre s’assegura 5 llocs en el congrés dels diputats, és la valoració a la baixa que fa el CIS per a la circumscripció per la província de València. D’esta forma entraria amb Ana Maria Botella, Vicent Sarrià, Josefa Andrés i Antonio Quintana. Seria amb diferència la formació que més escons obtindria en la província de València.

El PP no garanteix el 4t escó

La llista encapçalada per Belén Hoyo no garanteix el lloc a Oscar Gamazo, la divisió del vot de dretes garanteix el lloc a la cap de llista, a Vicente Betoret i a Luís Santamaría, però la retra de la llista estaría en l’aire en l’estimació de mínims.

Podem i Vox asseguren 2 escons

La baixada de Podem i l’auge de Vox garanteixen a Podem Illueca i Maestro l’escó, després de la divisió amb Compromís la formació morada s’ha resentit i perd representació a la província. En el xas de Vox Ignacio Gil Lázaro tornaría a la política amb la seua companya Cristina Esteban.

Baldoví assegura el seu escó i Ciudadanos tindria 3 com a mínim

L’entrada de Compromís s’assegura en el pitjor dels escenaris. L’estimació del CIS garanteix la presència del que ha sigut el diputat millor valorat de la cambra baixa i assegura la presència de la formació nacionalista en Madrid. D’altra banda Ciudadanos mantindria a Maria Muñoz, Vicente Ten i Maria amparo Moya com a mínim, igualant forces al PP.

: Valencià

Publicidad