Ciudadanos censura que Ribó torne més de 100.000 euros en ajudes a la igualtat

Giner destapa la falta de voluntat de Ribó de dedicar personal a la Xarxa de Valenciana d'Igualtat que finança la Generalitat.

El portaveu de Ciudadanos en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha censurat a Joan Ribó per tornar més de 100.000 euros en ajudes a igualtat.

“Ribó no té voluntat política per a aplicar la igualtat en la ciutat de València. Són ja dos subvencions de 25.000 i 84.000 euros de la Generalitat que Ribó ha rebutjat per la seua incapacitat de gestionar-les. És inconcebible que es demanen fons per a destinar personal a la Xarxa Valenciana d’Igualtat i es rebutge la subvenció”, hi ha assenyalat Giner.

Tal com es va aprovar en l’última Junta de Govern Local, Ribó ha tornat una subvenció de la Generalitat de 84.000 euros per al programa Xarxa Valenciana d’Igualtat, que finança les jornades de treball de 4 promotoras/es d’igualtat durant 2019 “sent la principal finalitat d’este personal l’assessorament especialitzat a dones i promoció i integració del principi d’igualtat en les polítiques municipals”, tal com figura en l’acord aprovat en la Junta de Govern Local.

A esta quantitat, se li suma que el dia 13 d’octubre de 2017, Ribó també va renunciar a un import de 25.000 euros per al programa de Xarxa d’Agents d’Igualtat proposat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

CatalanSpanish